Back to top
Facebook Youtube Üzenj nekünk! Instagram

Munkatársaink

Hetedik éve dolgozik azon a Delizia Gourmet and More csapata, hogy vásárlóink nap, mint nap elégedetten távozzanak tőlünk. Büszkék vagyunk rá, hogy törzsvásárlóink száma hétről-hétre növekszik. Munkatársaink rendszeresen vesznek részt szakmai képzéseken és kóstolókon, ezért első kézből tudják tájékoztatni a vásárlókat árukészletünkről, újdonságainkról. A szakmai képzéseken kívül nagy hangsúlyt fektetünk a “csapatszellembe”.
Hisszük, hogy egy jól összeszokott, pozitív csapat munkája kisugárzik a vásárlók felé, akik megtalálják nálunk a gourmet termékek mellett a MORE-t is.

A csapat

Kertai Zoltán

Üzletvezető

Mindenből a legjobbat! Ez a jelmondatom és ennek szellemében válogattam össze 2012.októberétöl a Delizia Gourmet ital és ételkínálatát. Korábban a vendéglátóiparban dolgoztam, igényes, magas színvonalú helyeken, továbbá a Magyar Sommelier Szövetség alapító tagja és Felügyelő Bizottságának elnöke vagyok. A Magyar Konyha állandó szerzőjeként is szívesen népszerűsítem a minőségi élelmiszereket. Külön öröm számomra, hogy nagyon értékes és lelkes csapatot sikerült magam köré gyűjtenem.

Gavora Zsuzsa

Import manager

Zsuzsát ritkán látni az üzlettérben, de kitűnő munkája eredménye a sok-sok fantasztikus áru a polcokon. Nem ismer lehetetlent, ha árubeszerzésről van szó. Folyamatosan jár szakvásárokra és termék kóstolókra. Az angol nyelv mellett tökéletes olasz tudása nélkül nem is boldogulnánk a mediterrán gondolkodású olasz kereskedőkkel, termelőkkel. Zsuzsa igazi csapatjátékos, akivel bármit bármikor meg lehet beszélni.

Rácz Lívia

Irodavezető

Lívia a kezdetektől tagja csapatunknak. A háttérből segíti mindannyiunk munkáját. Két gyermek anyukájaként az üzletben sem kerülheti el semmi a figyelmét. A minőségi csokoládék elkötelezett híve és szívesen megfertőz odaadásával másokat is. Szívügye a vásárlók és a munkatársak elégedettsége.

Ildi

Center

Ildi kezdettől fogva tagja a csapatnak. Egy igazi Jolly Joker. Az üzletben bármilyen pozícióban megállja a helyét. Hihetetlenül ért a főzéshez, ezért vásárlóink is gyakran kikérik tanácsát, persze közben az összes alapanyag a kosárba kerül Ildi által. Mindezt a megszokott Ildis stílusban, energikusan, mosolyogva végzi.

Marci

Csemegepultos

Marci főállásban a Delizia Gourmet and More munkatársa, szabadidejében zenész. Talán ezért is van, hogy az üzletben is szeret alkotni. Sok jó ötlete van, aminek a megvalósulásában is asszisztál. Segít az új áruk felkutatásában. A vásárlókkal mindig udvarias, figyelmes. Mi pedig a humorát is nagyra értékeljük.

Kriszti

Csemegepultos

Kriszti sokéves szakmai tapasztalattal érkezett hozzánk. Precíz, kedves, mosolygós személyiségét a vásárlók és mi is nagyra értékeljük.

Zsuzsi

Pénztáros, báros

Zsuzsi dinamikus, magával ragadó egyéniség, aki mindig mozgásban van. Örül, ha új dolgokat tanulhat, segítőkész és mindig kitalál valami vicceset, igazi energiabomba. Vegetáriánus, szívesen ad tanácsokat a hasonló életmóddal élőknek és a mentes részlegen is segít eligazodni.

Gyémánt

Csemegepultos

Gyémánt egy igazi nő a csemegepultban. Talpraesett, határozott, a feladatait gyorsan és odaadással végzi.

Albin

Báros

Albin barista végzettségű és minden nap tanul valami újat a kávékészítésről, csak hogy a vendégei még elégedettebbek legyenek. Érzékeny, kedves személyiségét hamar a szívünkbe zártuk.

Krisztián

Pénztáros, báros

Krisztián barista végzettséggel csatlakozott csapatunkhoz. Szívesen tanul, figyelmes, segítőkész a vendégekkel és a munkatársaival egyaránt.

Laci

Pénztáros

Laci legújabb tagja csapatunknak. Kedves, nyugodt, udvarias, segítőkész munkatársunk. Eredeti szakmáját tekintve kertészmérnök, így a Delizia virágdekorációit is ő ápolja.

Left Arrow Right Arrow

Hegyvidék Központ

1124 Budapest, Apor Vilmos tér 11-12., -1.szint

Nyitvatartás:

hétfőtől péntekig 8-20, szombaton 9-19, vasárnap 10-14

Munkatársak jelentkezését az üzletben személyesen várjuk!