Back to top
Facebook Youtube Üzenj nekünk! Instagram

Munkatársaink

Hetedik éve dolgozik azon a Delizia Gourmet and More csapata, hogy vásárlóink nap, mint nap elégedetten távozzanak tőlünk. Büszkék vagyunk rá, hogy törzsvásárlóink száma hétről-hétre növekszik. Munkatársaink rendszeresen vesznek részt szakmai képzéseken és kóstolókon, ezért első kézből tudják tájékoztatni a vásárlókat árukészletünkről, újdonságainkról. A szakmai képzéseken kívül nagy hangsúlyt fektetünk a “csapatszellembe”.
Hisszük, hogy egy jól összeszokott, pozitív csapat munkája kisugárzik a vásárlók felé, akik megtalálják nálunk a gourmet termékek mellett a MORE-t is.

A csapat

Kertai Zoltán

Üzletvezető

Mindenből a legjobbat! Ez a jelmondatom és ennek szellemében válogattam össze 2012.októberétöl a Delizia Gourmet ital és ételkínálatát. Korábban a vendéglátóiparban dolgoztam, igényes, magas színvonalú helyeken, továbbá a Magyar Sommelier Szövetség alapító tagja és Felügyelő Bizottságának elnöke vagyok. A Magyar Konyha állandó szerzőjeként is szívesen népszerűsítem a minőségi élelmiszereket. Külön öröm számomra, hogy nagyon értékes és lelkes csapatot sikerült magam köré gyűjtenem.

Gavora Zsuzsa

Import manager

Zsuzsát ritkán látni az üzlettérben, de kitűnő munkája eredménye a sok-sok fantasztikus áru a polcokon. Nem ismer lehetetlent, ha árubeszerzésről van szó. Folyamatosan jár szakvásárokra és termék kóstolókra. Az angol nyelv mellett tökéletes olasz tudása nélkül nem is boldogulnánk a mediterrán gondolkodású olasz kereskedőkkel, termelőkkel. Zsuzsa igazi csapatjátékos, akivel bármit bármikor meg lehet beszélni.

Rácz Lívia

Irodavezető

Lívia a kezdetektől tagja csapatunknak. A háttérből segíti mindannyiunk munkáját. Két gyermek anyukájaként az üzletben sem kerülheti el semmi a figyelmét. A minőségi csokoládék elkötelezett híve és szívesen megfertőz odaadásával másokat is. Szívügye a vásárlók és a munkatársak elégedettsége.

Ildi

Center

Ildi kezdettől fogva tagja a csapatnak. Egy igazi Jolly Joker. Az üzletben bármilyen pozícióban megállja a helyét. Hihetetlenül ért a főzéshez, ezért vásárlóink is gyakran kikérik tanácsát, persze közben az összes alapanyag a kosárba kerül Ildi által. Mindezt a megszokott Ildis stílusban, energikusan, mosolyogva végzi.

Marci

Csemegepultos

Marci főállásban a Delizia Gourmet and More munkatársa, szabadidejében zenész. Talán ezért is van, hogy az üzletben is szeret alkotni. Sok jó ötlete van, aminek a megvalósulásában is asszisztál. Segít az új áruk felkutatásában. A vásárlókkal mindig udvarias, figyelmes. Mi pedig a humorát is nagyra értékeljük.

Gyémánt

Csemegepultos

Gyémánt egy igazi nő a csemegepultban. Talpraesett, határozott, a feladatait gyorsan és odaadással végzi.

Left Arrow Right Arrow

1052 Budapest Bècsi utca 4-6.

Nyitvatartás:

hétfőtől szombatig 9-20, vasárnap 10-20

Munkatársak jelentkezését az üzletben személyesen várjuk!