Back to top
Facebook Youtube Üzenj nekünk! Instagram

Új büszkeségünk a Majani

2018.08.27. | admin

A világhírű bolognai Majani csokoládé üzem immár 220 éve állít elő prémium minőségű csokoládét. Megőrizték a hagyományos módszereket, amit folyamatosan fejlesztenek, tökéletesítenek. A kakaóbabot is saját maguk dolgozzák fel. 1867-ben ők lettek a savoyai királyi ház csokoládé beszállítói.

A Majani 1911-ben alkotta meg a négyrétegű mogyorós-mandulás csokit, a Cremino FIAT-ot, hogy ezzel ünnepeljék meg a FIAT Tipo 4, az új torinói luxusautó bevezetését a piacra. Giovanni Agnelli a FIAT alapítójának ilusztris barátja, a költő Gabriele d’Annunzió adta az ötletet, hogy minden új Fiat Tipo luxus autóhoz ajándékozzanak egy csomag Majani csokoládét. Ekkor készítette el a Majani a cremino csokoládét, melynek 4 rétege a FIAT luxusautók negyedik szériáját reprezentálja. Ma a Majani Cremino FIAT még mindig az olasz ízek és stílus jelképe.

A creminok mellett egész mogyorós, sztracsatellás, tej és étcsokoládé táblákkal és giandujákkal is várjuk sok szeretettel!

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Amennyiben szeretne rendszeresen értesülni üzletünkbe érkező újdonságainkról, kóstolóinkról, rendezvényeinkről, kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre!

1052 Budapest Bècsi utca 4-6.

Nyitvatartás:

hétfőtől szombatig 9-20, vasárnap 10-20

Munkatársak jelentkezését az üzletben személyesen várjuk!