Mi jut eszünkbe Szicíliáról? A napfény, a tenger, a gyönyörű illatos citromok, narancsok, a mandula és persze a híres brontei pisztácia, ami az Etna lejtőin terem. A Szicilia Tentazione tradicionális süteményei és a nálunk kevéssé ismert modikai csokoládéi visszaadják Szicília ízeit. A modikai csokoládé nem hasonlít más csokoládéra, a kakaóbabot egyszerűen megőrlik, nem hőkezelik csak nádcukrot és ízesítésként fűszereket kevernek hozzá, ennek köszönhetően antioxidáns tartalma magas és megőrzi a kakaóbab eredeti ízét, állaga nem lágy, a cukor pedig ropog a fogunk alatt, ami először meglepő, de utána garantáltan nem akarunk lemondani róla.
hétfőtől szombatig 9-20, vasárnap 10-20
Munkatársak jelentkezését az üzletben személyesen várjuk!