Back to top
Facebook Youtube Üzenj nekünk! Instagram

Szuperfoodok

2019.03.18. | admin

Szuperfoodokkal az egészségért

A szuperfoodok, olyan szuperegészséges élelmiszerek, amelyek bizonyítottan jótékony hatással vannak szervezetünk működésére.

Magas vitamin, ásványianyag, rost, antioxidáns és/vagy fitonutriens tartalmuknak köszönhetően segítenek többek között a betegségek megelőzésében, az immunrendszer erősítésében, az ellenállóképesség növelésében.

A szuperfood kategóriába tartozik a goji-bogyó, az áfonya, a gránátalma az avokádó, a kiwi, a pisztácia, a kesudió, a dió és a mák, a kakaóbab, a nyers méz, a köles, a szezámmag, a chia-mag, a barna rizs, a quinoa, a hajdina, a zab, az acai-bogyó, az olíva bogyó és olíva olaj, a wakame, fűszerek, mint a gyömbér, a fahéj, a kurkuma; a halak közül a vadlazac, a makréla és a szardínia is.

Jó hír az egészségtudatosan táplálkozóknak, hogy üzletünkben számtalan szuperegészséges élelmiszer közül választhat: frissen préselt goji-levek, quinoás termékek, különleges lisztekből készült pékáruk, zab-, barna rizs-, köles-, hajdina lisztből készült tészták, köretek, nyers csokoládék, védett vizekből származó tengeri halak, halkészítmények, prémium minőségű olíva olajok és bogyók nagy választékban.

Legyen fitt és jókedvű!
Várjuk szeretettel!

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Amennyiben szeretne rendszeresen értesülni üzletünkbe érkező újdonságainkról, kóstolóinkról, rendezvényeinkről, kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre!

1052 Budapest Bècsi utca 4-6.

Nyitvatartás:

hétfőtől szombatig 9-20, vasárnap 10-20

Munkatársak jelentkezését az üzletben személyesen várjuk!