Back to top
Facebook Youtube Üzenj nekünk! Instagram

Keleti ízek

2019.03.04. | admin

Ildi vagyok, a Delizia Gourmet & More keleti konyha ízeinek mestere!

Mottóm: Ízzel, szívvel, lélekkel…

Valószínű, hogy találkoztunk már az üzletben, hiszen nyitás óta aktív csapattag vagyok. Eljött az ideje, hogy elmondjam, miben tudok még segíteni, amikor betér hozzánk.
Évtizedes hobbim a főzés, egyik kedvenc területem az ázsiai ízek, a keleti konyha. Egy korábbi munkahelyemen ismertem meg többek között az autentikus kantoni és szecsuáni konyhát.

A precízen előkészített, egyszerű alapanyagok és friss fűszerek felhasználásával rövid idő alatt elkészülő fogások megváltoztatták az ételkészítésről addig alkotott elképzeléseimet, és egyben ajtót nyitottak egy új kultúra megismerése felé. A különféle színek, illatok és ízek keveredése egyszerűen magával ragadott. Hiszem, hogy új dolgok kipróbálása, egy számunkra még mindig egzotikus kultúrába történő belekóstolás a főzésen keresztül, remek közös családi program lehet.

Örömmel segítek az elindulásban tapasztalataimat és pár Ildis trükköt szívesen megosztok kedves Vásárlóimmal!

Örömmel várom üzletünkben!

Illetve amennyiben máris kérdései adódnak, örömmel állok rendelkezésére az alábbi e-mail címen keresztül írásban is: deliziaazsia@gmail.com

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Amennyiben szeretne rendszeresen értesülni üzletünkbe érkező újdonságainkról, kóstolóinkról, rendezvényeinkről, kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre!

1052 Budapest Bècsi utca 4-6.

Nyitvatartás:

hétfőtől szombatig 9-20, vasárnap 10-20

Munkatársak jelentkezését az üzletben személyesen várjuk!