Back to top
Facebook Youtube Üzenj nekünk! Instagram

Istenic pezsgők

2019.03.14. | admin

Istenic pezsgők Szlovéniából csak a Deliziában

“Nomen est omen” (Nevében a végzete) azaz egy Isteni ital Szlovéniából. Az Istenic pezsgők ugyanúgy készülnek, mint a francia Champagne-ok, palackos erjesztéssel és érleléssel.

Gourmet rose Évjáratos: kiemelkedő minőség 100 % pinot noirból és abból is csak a szín léből (azaz nem a préselt, hanem a legjobb minőségi szőlőléből ). Gourmet Bárunkban megkóstolható.

No 1: 60 % Chardonnay, 30 % rumeni plavec és 10 % pinot noir, csak a legjobb évjáratokban készül. Ízében citrusok, körte és némi toastos jegyek. Aperitifnek és füstölt halakhoz isteni.

Rumeni muskat: finom, elegáns muskotályos illat és íz, ízében citrusok és sárga barack is felfedezhető. Ünnepi alkalmakkor vagy aperitifnek ajánljuk.

Prestige: csak különleges évjáratokban készül, 60 % chardonnay és 40 % pinot noir. Hosszú finom seprős érlelés során alakul ki rendkívül komplex és mély íze, kekszes friss kenyeres ízek keverednek a mézzel, citrusokkal és az alma ízével.

Rare: 100% rumeni plavec, 91pontos pezsgő Rendkivüli ízek,kifinomultság.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Amennyiben szeretne rendszeresen értesülni üzletünkbe érkező újdonságainkról, kóstolóinkról, rendezvényeinkről, kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre!

1052 Budapest Bècsi utca 4-6.

Nyitvatartás:

hétfőtől szombatig 9-20, vasárnap 10-20

Munkatársak jelentkezését az üzletben személyesen várjuk!