Back to top
Facebook Youtube Üzenj nekünk! Instagram

Füstölt pisztráng és lazac

2020.12.15. | admin

Sáfrány füstölt halak Szilvásváradról

 

Sáfrány László szilvásváradi füstölt pisztrángja méltó a hírére. Egyedi technikával készül kályhában. Fél napig pihen a pisztrángos tóból  frissen kifogott hal sóban, majd nyársra húzva beakasztják a kályhába és nagyon lassan, legalább 2 órán keresztül sütik. A leégő fahasábok felforrósítják a levegőt, ami így átjárja, és egészen lassan megsüti és enyhén megfüstöli a halat. Csak annyi füstöt kap a pisztráng így, mintha bográcsban készítenénk az ételt. Ezzel a módszerrel a saját zsírjában, a forró levegőn sül meg a hal.

Az ízletes füstölt pisztráng  filézve érkezik hozzánk, így nincs vele más teendő, mint jóízűen elfogyasztani.

Nagy örömünkre a Delizia részére a füstölt pisztrángon kívül  füstölt lazacot is készítenek, mely előrecsomagolva önkiszolgáló hűtőpultunkban található. Csemegepultunkban pedig az egész füstölt lazacból igény szerint szeletelnek kollégáink.

Készüljünk együtt az ünnepekre!

Várjuk Önöket sok szeretettel

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Amennyiben szeretne rendszeresen értesülni üzletünkbe érkező újdonságainkról, kóstolóinkról, rendezvényeinkről, kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre!

1052 Budapest Bècsi utca 4-6.

Nyitvatartás:

hétfőtől szombatig 9-20, vasárnap 10-20

Munkatársak jelentkezését az üzletben személyesen várjuk!