Sáfrány László szilvásváradi füstölt pisztrángja méltó a hírére. Egyedi technikával készül kályhában. Fél napig pihen a pisztrángos tóból frissen kifogott hal sóban, majd nyársra húzva beakasztják a kályhába és nagyon lassan, legalább 2 órán keresztül sütik. A leégő fahasábok felforrósítják a levegőt, ami így átjárja, és egészen lassan megsüti és enyhén megfüstöli a halat. Csak annyi füstöt kap a pisztráng így, mintha bográcsban készítenénk az ételt. Ezzel a módszerrel a saját zsírjában, a forró levegőn sül meg a hal.
Az ízletes füstölt pisztráng filézve érkezik hozzánk, így nincs vele más teendő, mint jóízűen elfogyasztani.
Nagy örömünkre a Delizia részére a füstölt pisztrángon kívül füstölt lazacot is készítenek, mely előrecsomagolva önkiszolgáló hűtőpultunkban található. Csemegepultunkban pedig az egész füstölt lazacból igény szerint szeletelnek kollégáink.
Készüljünk együtt az ünnepekre!
Várjuk Önöket sok szeretettel
hétfőtől szombatig 9-20, vasárnap 10-20
Munkatársak jelentkezését az üzletben személyesen várjuk!