Back to top
Facebook Youtube Üzenj nekünk! Instagram

Előrendelés

2020.03.16. | admin

Előrendelés
Delizia Gourmet & More-ban

 

Tisztelt Vásárlóink!

A rendkívüli események különleges kihívások elé állítanak bennünket is. Az elkövetkező hetekben biztonságunk az első. A kialakult járványügyi helyzetben az otthon töltött idő, a személyes kontaktus kerülése kiemelkedő fontosságú. Ebben szeretne a Delizia Gourmet & More kiváló és elhivatott csapata segítséget nyújtani.

A veszélyhelyzeti időszak alatt lehetővé tesszük a telefonon (+36 1 951 0204) vagy interneten (shop@deliziagourmet.hu) történő megrendelést, és a csomag átvételét a Hegyvidék Bevásárlóközpont főbejáratánál.

Kérünk mindenkit, hogy rendeléseket minden nap 12:00 óráig adják le.

Annak érdekében, hogy a kiszolgálás zökkenőmentesen történjen, arra kérjük Önöket, hogy átvételkor az előre egyeztetettek szerinti átvételi időpontban pontosan kiszámolt összeggel készüljenek, vagy bankkártyával fizessenek. Folyamatosan dolgozunk a házhoz szállítás lehetővé tételén is, e tekintetben kérjük hívja üzletünket a +36 1 951 0204 telefonszámon.

Természetesen, a fokozott biztonsági előírások maradéktalan betartása mellett továbbra is várunk Mindenkit szeretettel üzletünkben.

Reméljük, hamarosan mindez a múlté és újra együtt lehetünk Mindannyian.

 

Üdvözlettel:

DELIZIA GOURMET & MORE CSAPATA

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Amennyiben szeretne rendszeresen értesülni üzletünkbe érkező újdonságainkról, kóstolóinkról, rendezvényeinkről, kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre!

1052 Budapest Bècsi utca 4-6.

Nyitvatartás:

hétfőtől szombatig 9-20, vasárnap 10-20

Munkatársak jelentkezését az üzletben személyesen várjuk!