Back to top
Facebook Youtube Üzenj nekünk! Instagram

Gourmet bar

Közvetlenül az üzlet mellett található Gourmet Bar-ban válogatott finomságokkal várjuk, a sonkatálaktól a proseccón át a frissen facsart gyümölcslevekig

A válogatott finomságokat kínáló üzletünk mellett egy kellemes bárt is kialakítottunk, ahol teljes nyitva tartási időben várjuk vendégeinket. A Gourmet Bar-ban a szicíliai Morettino cég kávékülönlegességei és Tea Forte teák mellett frissen facsart gyümölcsleveket és smoothie-kat, valamint naponta változó bor- és prosecco választékot is kínálunk, ha szeretne megpihenni vásárlás előtt, közben vagy után. A gourmet bar-ban az italokon kívül természetesen finom falatokkal is állunk rendelkezésére, étlapunkon többféle hidegtál szerepel, melyeken az üzletben kapható sonka- és sajtkülönlegességek, előételek szerepelnek. A hidegtálak mellett meleg fogásokat is kínálunk, melyek mindegyike az üzlettől megszokott minőségben és kiváló alapanyagokból készül, helyben fogyasztható illetve elvitelre is kérhető. Szendvicskrémeinkből, antipasti-választékunkból és helyben sütött pékáruinkból pedig bármilyen egyedi elképzelést is szívesen összeállítunk Önnek.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Amennyiben szeretne rendszeresen értesülni üzletünkbe érkező újdonságainkról, kóstolóinkról, rendezvényeinkről, kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre!

1052 Budapest Bècsi utca 4-6.

Nyitvatartás:

hétfőtől szombatig 9-20, vasárnap 10-20

Munkatársak jelentkezését az üzletben személyesen várjuk!