Back to top
Facebook Youtube Üzenj nekünk! Instagram

Munkatársaink

Ötödik éve dolgozik azon a Delizia Gourmet and More csapata, hogy vásárlóink nap, mint nap elégedetten távozzanak tőlünk. Büszkék vagyunk rá, hogy törzsvásárlóink száma hétről-hétre növekszik. Munkatársaink rendszeresen vesznek részt szakmai képzéseken és kóstolókon, ezért első kézből tudják tájékoztatni a vásárlókat árukészletünkről, újdonságainkról. A szakmai képzéseken kívül nagy hangsúlyt fektetünk a “csapatszellembe”.
Hisszük, hogy egy jól összeszokott, pozitív csapat munkája kisugárzik a vásárlók felé, akik megtalálják nálunk a gourmet termékek mellett a MORE-t is.

A csapat

Kertai Zoltán

Üzletvezető

Mindenből a legjobbat! Ez a jelmondatom és ennek szellemében válogattam össze 2012.októberétöl a Delizia Gourmet ital és ételkínálatát. Korábban a vendéglátóiparban dolgoztam, igényes, magas színvonalú helyeken, továbbá a Magyar Sommelier Szövetség alapító tagja és Felügyelő Bizottságának elnöke vagyok. A Magyar Konyha állandó szerzőjeként is szívesen népszerűsítem a minőségi élelmiszereket. Külön öröm számomra, hogy nagyon értékes és lelkes csapatot sikerült magam köré gyűjtenem.

Iglódi Tamás

Üzletvezető

Minőségi termékek, kellemes környezet, baráti hangulat..a tökéletes vásárlási élmény elengedhetetlen hozzávalói. Életemet végigkísérte a kereskedelem és a vendéglátás, ami számomra alapvetően nem szétválasztható tevékenységek. Akár saját vállakozásban, akár multinacionális nagyvállalatnál munkát végezve a legfontosabb volt a számomra, hogy vásárlási élményt biztosítsak a hozzánk betérők számára, és megelégedve, kedves ismerősként térjen vissza hozzánk a jövőben is bármikor. A Delizia Gourmet&More csapatát 2016. június óta erősítem, és igyekszem minden tapasztalomat a vásárlóink megelégedésére fordítani!

Gavora Zsuzsa

Import manager

Zsuzsát ritkán látni az üzlettérben, de kitűnő munkája eredménye a sok-sok fantasztikus áru a polcokon. Nem ismer lehetetlent, ha árubeszerzésről van szó. Folyamatosan jár szakvásárokra és termék kóstolókra. Az angol nyelv mellett tökéletes olasz tudása nélkül nem is boldogulnánk a mediterrán gondolkodású olasz kereskedőkkel, termelőkkel. Zsuzsa igazi csapatjátékos, akivel bármit bármikor meg lehet beszélni.

Rácz Lívia

Irodavezető

Lívia a kezdetektől tagja csapatunknak. A háttérből segíti mindannyiunk munkáját. Két gyermek anyukájaként az üzletben sem kerülheti el semmi a figyelmét. A minőségi csokoládék elkötelezett híve és szívesen megfertőz odaadásával másokat is. Szívügye a vásárlók és a munkatársak elégedettsége.

Nóra

Vezető pénztáros

Nóra szorgalmas, precíz, megbízható, lelkiismeretes, munkájával hamar kivívta vezetői elismerését, munkatársai bizalmát. Kedves, visszafogott munkatársunk, akit -mindannyiunk örömére- egyre többet látunk mosolyogni. Fontos számára a szakmai felkészültség, folyamatosan képzi magát.

Ildi

Center

Ildi kezdettől fogva tagja a csapatnak. Egy igazi Jolly Joker. Az üzletben bármilyen pozícióban megállja a helyét. Hihetetlenül ért a főzéshez, ezért vásárlóink is gyakran kikérik tanácsát, persze közben az összes alapanyag a kosárba kerül Ildi által. Mindezt a megszokott Ildis stílusban, energikusan, mosolyogva végzi.

Samu

Csemegepultos

Samu, kedves, szerény, segítőkész egyéniségét már első nap szívünkbe zártuk. Bármi történjen, ő biztosan megőrzi nyugalmát. Előzékenységét, udvariasságát számtalan vásárlónk megtapasztalhatta. Szakmai munkáját gyönyörű hidegtálai dicsérik. A napunk már nem lehet borús, ha megajándékoz bennünket egy" Samus mo-sollyal".

Marci

Csemegepultos

Marci főállásban a Delizia Gourmet and More munkatársa, szabadidejében zenész. Talán ezért is van, hogy az üzletben is szeret alkotni. Sok jó ötlete van, aminek a megvalósulásában is asszisztál. Segít az új áruk felkutatásában. A vásárlókkal mindig udvarias, figyelmes. Mi pedig a humorát is nagyra értékeljük.

Kriszti

Csemegepultos

Kriszti sokéves szakmai tapasztalattal érkezett hozzánk. Precíz, kedves, mosolygós személyiségét a vásárlók és mi is nagyra értékeljük.

Zsuzsi

Pénztáros, báros

Zsuzsi dinamikus, magával ragadó egyéniség, aki mindig mozgásban van. Örül, ha új dolgokat tanulhat, segítőkész és mindig kitalál valami vicceset, igazi energiabomba.

Roxi

Pénztáros

Roxi visszafogott, kedves, segítőkész munkatársunk. Mosolyogva, észrevétlenül, gyorsan és precízen oldja meg a feladatait.

Évi

Csemegepultos

Évi egy igazi nő a csemegepultban. Talpraesett, határozott, a feladatait gyorsan és odaadással végzi.

Albin

Báros

Albin barista végzettségű és minden nap tanul valami újat a kávékészítésről, csak hogy a vendégei még elégedettebbek legyenek. Érzékeny, kedves személyiségét hamar a szívünkbe zártuk.

Krisztián

Pénztáros, báros

Krisztián nemrég csatlakozott a csapatunkhoz barista végzettséggel. A legfiatalabb csapattag. Szívesen tanul, figyelmes, segítőkész mind a vendégekkel, mind a kollégáival.

Left Arrow Right Arrow

Hegyvidék Központ

1124 Budapest, Apor Vilmos tér 11-12., -1.szint

Nyitvatartás:

hétfőtől péntekig 8-20, szombaton 9-19, vasárnap 10-14

Munkatársak jelentkezését az üzletben személyesen várjuk!