Back to top
Facebook Youtube Üzenj nekünk! Instagram

„Mai húsáruk, antik Ízekkel”

2018.06.21. | admin

A Golfera gyára Lavezzolában, Bologna, Ferrara és Ravenna között található.

Ezen a területen- a vidéki településeket a nagyvárosokkal összekötő szárazföldi és vízi szállítási útvonalak megléte miatt- évszázadok óta virágzik az élelmiszeripar. A kis falvakban ma is hagyományosan dolgozzák fel a hústermékeket. A Golfera törekszik arra, hogy a feldolgozás során teljes mértékben megőrizzék a hagyományos módszereket, de ugyanakkor modern módszereket alkalmazva tegyék hatékonyabbá a termelést.

Jelmondata: „Mai húsáruk antik ízekkel.”

A Golfera a fenntartható termelés szempontjait szem előtt tartva működteti üzemét. A feldolgozási folyamatok során törekszik az energia és víz megtakarításra, a környezet védelmére, a szállítás során a helymegtakarításra, és a környezetszennyezés minimálisra csökkentésére.

Csemegepultunkban megtalálhatók a Golfera tradicionális termékei, míg önkiszolgáló pultunkban fantasztikus bio válogatást talál mortadellából, csirke- és pulykamell sonkából, szalámikból, főtt és szárított sonkákból.

Várjuk Önöket sok szeretettel!

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Amennyiben szeretne rendszeresen értesülni üzletünkbe érkező újdonságainkról, kóstolóinkról, rendezvényeinkről, kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre!

1052 Budapest Bècsi utca 4-6.

Nyitvatartás:

hétfőtől szombatig 9-20, vasárnap 10-20

Munkatársak jelentkezését az üzletben személyesen várjuk!