A Golfera gyára Lavezzolában, Bologna, Ferrara és Ravenna között található.
Ezen a területen- a vidéki településeket a nagyvárosokkal összekötő szárazföldi és vízi szállítási útvonalak megléte miatt- évszázadok óta virágzik az élelmiszeripar. A kis falvakban ma is hagyományosan dolgozzák fel a hústermékeket. A Golfera törekszik arra, hogy a feldolgozás során teljes mértékben megőrizzék a hagyományos módszereket, de ugyanakkor modern módszereket alkalmazva tegyék hatékonyabbá a termelést.
Jelmondata: „Mai húsáruk antik ízekkel.”
A Golfera a fenntartható termelés szempontjait szem előtt tartva működteti üzemét. A feldolgozási folyamatok során törekszik az energia és víz megtakarításra, a környezet védelmére, a szállítás során a helymegtakarításra, és a környezetszennyezés minimálisra csökkentésére.
Csemegepultunkban megtalálhatók a Golfera tradicionális termékei, míg önkiszolgáló pultunkban fantasztikus bio válogatást talál mortadellából, csirke- és pulykamell sonkából, szalámikból, főtt és szárított sonkákból.
Várjuk Önöket sok szeretettel!
hétfőtől szombatig 9-20, vasárnap 10-20
Munkatársak jelentkezését az üzletben személyesen várjuk!