Back to top
Facebook Youtube Üzenj nekünk! Instagram

La Perla újdonságok egyenesen Torinóból

2017.10.17. | Livia

La Perla di Torino

 

A La Perla di Torino csokoládé készítő üzemet Sergio Arzilli alapította. Eredetileg a család cukrászdájában volt mester séf. Ekkor szerette meg a kakaót, mint alapanyagot. 1992-ben elhatározta, hogy különleges terméket fejleszt ki a torinóiak számára. A márka első termékét, a La Perla Nera étcsokoládés trüffelt hamar megszerették a csokoládé imádók.

 

 

A  La Perla sikere máig a gondosan kiválogatott, első osztályú alapanyagokon, a legtökéletesebb receptek felkutatásán, az exkluzív csomagoláson,  a minden részletre való körültekintő odafigyelésen és a folyamatos innováción alapul.

Idővel a családi tradíciók és a kézműves termelés magas minőségének szinten tartásával a márka nagy népszerűséget vívott ki magának az olasz és a nemzetközi fogyasztók körében. A vállalat mindig jelen van a legérdekesebb design, divat és művészeti eseményeken, ahol az étkezésnek kulturális és a divatban mérhető jelentősége is van.

 

A La Perla legnépszerűbb termékei: 

Trüffelek (glutén mentesek)

  • La Perla 70%-os kakaó tartalommal
  • Pisztáciás 30% pisztácia tartalommal
  • Cukor mentes változatban Puro Nero (étcsokoládé) és Puro Latte (tejcsokoládé)

Cremino

Jellegzetes torinói tégla alakú csokoládé, amely mogyoró darabokat tartalmaz. A csokoládé alaphoz mogyoró pasztát adnak, ettől lesz krémes állagú.

  • La Perla Nera (étcsokoládé), La Perla Bianca (fehér csokoládé)- kizárólag kakaó paszta, kakaóvaj, mogyoró és cukor ( a fehér csokoládé esetében tejpor) hozzáadásával készül. Különlegesen szép Vinage csomagolásban.

 

Gianduiotto Fluido

Gianduja krémmel töltött gianduja csokoládé, ahol magában a csokoládé alapban és a töltelékben is mogyoró van.

A Gianduja jellegzetes piemonti édesség. Formája egy felfordított hajótestre emlékeztet. Állaga se túl kemény se túl puha, lágyan olvadó csokoládé, ami kakaóból, mogyorópasztából és cukorból készül. Először 1865-ben készítették, nevét a torinói karnevál jellegzetes alakjáról Giandujáról kapta, aki szétosztotta a jelenlevők között.

 

Krémek

A La Perla kenhető csokoládé krémjei nagy százalékarányban tartalmaznak mogyorót (akár 80%), illetve pisztáciát. Fehér csokoládés változatban is kaphatók.

 

 

 

 

A La Perla csokoládés finomságait keresse polcainkon!

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Amennyiben szeretne rendszeresen értesülni üzletünkbe érkező újdonságainkról, kóstolóinkról, rendezvényeinkről, kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre!

1052 Budapest Bècsi utca 4-6.

Nyitvatartás:

hétfőtől szombatig 9-20, vasárnap 10-20

Munkatársak jelentkezését az üzletben személyesen várjuk!