La Perla di Torino
A La Perla di Torino csokoládé készítő üzemet Sergio Arzilli alapította. Eredetileg a család cukrászdájában volt mester séf. Ekkor szerette meg a kakaót, mint alapanyagot. 1992-ben elhatározta, hogy különleges terméket fejleszt ki a torinóiak számára. A márka első termékét, a La Perla Nera étcsokoládés trüffelt hamar megszerették a csokoládé imádók.
A La Perla sikere máig a gondosan kiválogatott, első osztályú alapanyagokon, a legtökéletesebb receptek felkutatásán, az exkluzív csomagoláson, a minden részletre való körültekintő odafigyelésen és a folyamatos innováción alapul.
Idővel a családi tradíciók és a kézműves termelés magas minőségének szinten tartásával a márka nagy népszerűséget vívott ki magának az olasz és a nemzetközi fogyasztók körében. A vállalat mindig jelen van a legérdekesebb design, divat és művészeti eseményeken, ahol az étkezésnek kulturális és a divatban mérhető jelentősége is van.
A La Perla legnépszerűbb termékei:
Trüffelek (glutén mentesek)
Cremino
Jellegzetes torinói tégla alakú csokoládé, amely mogyoró darabokat tartalmaz. A csokoládé alaphoz mogyoró pasztát adnak, ettől lesz krémes állagú.
Gianduiotto Fluido
Gianduja krémmel töltött gianduja csokoládé, ahol magában a csokoládé alapban és a töltelékben is mogyoró van.
A Gianduja jellegzetes piemonti édesség. Formája egy felfordított hajótestre emlékeztet. Állaga se túl kemény se túl puha, lágyan olvadó csokoládé, ami kakaóból, mogyorópasztából és cukorból készül. Először 1865-ben készítették, nevét a torinói karnevál jellegzetes alakjáról Giandujáról kapta, aki szétosztotta a jelenlevők között.
Krémek
A La Perla kenhető csokoládé krémjei nagy százalékarányban tartalmaznak mogyorót (akár 80%), illetve pisztáciát. Fehér csokoládés változatban is kaphatók.
A La Perla csokoládés finomságait keresse polcainkon!
hétfőtől szombatig 9-20, vasárnap 10-20
Munkatársak jelentkezését az üzletben személyesen várjuk!